Marktplaats voor tweedehands en gebruikte speelautomaten | Automatenamakelaar.nl

Automatenmakelaar.nl is online vraag en aanbod platform voor tweedehands en gebruikte speelautomaten, in de volksmond ook wel online marktplaats genoemd.

De wereld heeft in het laatste decennium een enorme ontwikkeling gemaakt op het gebied van communicatie, internet speelt hier een enorme rol in. Echter binnen de Nederlandse gaming-branche blijven we enorm achter, gelukkig zijn zien we de laatste jaren steeds meer activiteiten op internet binnen de gaming-branche. Automatenmakelaar.nl heeft een website ontwikkeld die heel goed tussen deze veranderingen en het huidige internet klimaat past.

Marktplaats voor tweedehands en gebruikte speelautomaten.

Automatenmakelaar.nl is een online marktplaats voor tweedehands en gebruikte speelautomaten, via Automatenmatenmakelaar.nl kunnen bedrijven binnen de gaming-branche elkaar producten aanbieden. Het betreft hier niet alleen kansspelautomaten, maar ook producten zoals een biljart, wisselaar, flipperkast, onderdelen ect. 

Hoe werkt Automatenmakelaar.nl

Na een gratis eenmalige registratie van uw bedrijf krijgt u een toegangscode. Voor deze registratie dient u een uw bedrijfsgegevens in te vullen, uiteraard gaan wij met uw persoonlijke gegevens discreet om. Na controle van uw gegevens ontvangt u per e-mail een inlogcode. Na verkrijging van de toegangscode kunt u naar eigen inzicht advertenties plaatsen, beheren, wijzigen en aankopen. (zie integriteit automatenmakelaar.nl de online Marktplaats.)

Aanbieden advertenties

Het aanbieden van uw producten op Automatenmakelaar.nl is gratis en erg makkelijk, wij brengen u enkel courtage in rekening na bemiddeling. Doormiddel mijn account kunt u eenvoudig al uw advertenties bekijken, beheren en aanpassen. Ook is het mogelijk om uw gegevens aan te passen zoals uw wachtwoord en e-mailadres. (U kunt zelfs al uw producten aanbieden terwijl deze nog in het veld opbrengsten generen.)

Integriteit automatenmakelaar.nl de online Marktplaats.

Automatenmakelaar.nl vindt integriteit erg belangrijk daarom hebben wij ervoor gekozen om alle gebruikers eerst te checken voordat een gebruiker volledig toegang krijgt tot Automatenmakelaar.nl. Wat betekend dat voor u als gebruiker? Automatenmakelaar verschaft toegang indien u in bezit bent van een geldige exploitatievergunning (art. 30h WodK), een inschrijving bij de kamer van koophandel, e-mailadres, verder vragen wij u om uw telefoonnummer en NAW gegevens. Zo kunnen wij iedere gebruiker controleren en garanderen dat de advertenties aangeboden op Automatenamekalaar.nl uitsluitend binnen de gaming-branche blijven.

 

Google+  |  LinkedIn