Duidelijke advertentie hoe maak ik deze?

 Het is heel eenvoudig om een advertentie te plaatsen, maar u wilt uw product natuurlijk ook snel verkopen, en voor een goede prijs zonder problemen achteraf. Het is daarom belangrijk dat u een aantrekkelijke duidelijke advertentie maakt die opvalt bij de bezoekers. Lees hieronder een aantal goede tips die u kunnen helpen bij het maken van een duidelijke advertentie.

 1. Pakkende titel

Zet in uw advertentietitel een pakkende tekst die het aantrekkelijk maakt om de advertentie te bekijken. Vermeld in uw titel de volgende informatie:

 • Merknaam of andere kenmerken die herkenbaar zijn voor kopers.

• Als het product nieuw is, neem dit dan op in de titel van de advertentie

Voorbeeld:

Simply Wild, V12, Errel, tweedehands
of
 Grand Slam, Eclipse 2, Eurocoin, gebruikt
 

2. Volledig omschrijven

 Automatenmakelaar geeft u de mogelijkheid om een volledige omschrijving te geven.

Maak hier dan ook zoveel mogelijk gebruik van. Schrijf in de eerste zinnen een korte samenvatting van de aanbieding. En vul het verder aan met zoveel mogelijk informatie over de aanbieding. Vergeet zeker niet de tekortkomingen van een automaat!

Voorbeeld:

Gebruikte Simply Wild verkeerd optisch in prima staat. Echter geeft deze regelmatig storing op de voeding. Exclusief Bill acceptor/hopper. 

3. Duidelijke foto’s maken

Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Dit is vaak het geval. Goede en duidelijke foto’s vergroten de kans op een snelle verkoop. Voeg ook foto’s van lelijke plekken toe zoals braakschade. (Zo krijg je achteraf geen problemen met de verkoop)

4. Prijsbeleid

Kies uw prijs weloverwogen, Automatenmakelaar geeft namelijk geen mogelijkheid om te bieden op uw advertenties. Houdt vergelijkbare speelautomaten in de gaten, kijk waar deze voor zijn verkocht. 

U heeft het voordeel dat u nu de verkoper bent, de tussenhandel hoeft nu geen winst te maken. Ook hebben exploitanten het voordeel dat zij onderling geen BTW hoeven te berekenen. 

Het aanpassen van de prijs is ten alle tijden mogelijk, echter dient de advertentie dan opnieuw goedgekeurd te worden door een medewerker van Automatenmakelaar.nl

5. Let op reclame uitingen

Automatenmakelaar.nl heeft een beleid waarin bedrijfsgegevens of reclame uitingen niet worden toegestaan in de advertenties. Alle advertenties dienen eerst goedgekeurd te worden door een medewerker van Automatenmakelaar.nl. Ook letten zij op foto’s met bedrijfsstickers (verwijder deze dus eerst of maak deze onzichtbaar voor het nemen van foto’s)